UTOK Explorer Waterproof 8GB

UTOK Explorer Waterproof 8GB

Căști rezistente împotriva apei, cu certificare IPX8, 8GB memorie și autonomie de până la 10 ore
 
UTOK Explorer Waterproof 8GB - MUZICA ORIUNDE, CHIAR ȘI LA ADÂNCIME

MUZICA ORIUNDE, CHIAR ȘI LA ADÂNCIME

Ia-ți muzica preferată în bazinul de înot sau în piscină cu UTOK Explorer Waterproof Headphones, player-ul ce rezistă la scufundări, indiferent de cât de mult timp petreci in apă! Având standardul de protecție IPX8, poți lăsa emoțiile deoparte și poți da startul relaxării în apă, alături de UTOK Explorer Waterproof Headphones. Iar atunci când termini sesiunea de înotat, ai la dispoziție un set separat de protecție a căștilor, pentru utilizare normală.

SPAȚIU PENTRU TOATE MELODIILE PREFERATE

Cei 8GB de memorie internă îți vor oferi mereu ceva nou de ascultat, întrucât UTOK Explorer Waterproof Headphones poate stoca până la 1600 de melodii simultan. Muzica ta preferată încape acum într-un player ce cântărește numai 25 de grame, care se fixează cu ușurință și pe care îl poți controla prin numai câteva apăsări de buton.

UTOK Explorer Waterproof 8GB - SPAȚIU PENTRU TOATE MELODIILE PREFERATE
UTOK Explorer Waterproof 8GB - ORE ÎNTREGI DE MUZICĂ

ORE ÎNTREGI DE MUZICĂ

Sesiunile de antrenament sunt lungi? Muzica te va însoți în continuare, pentru că ai până la 10 ore de playback continuu la dispoziția degetelor tale. Așadar, fie că îți petreci cele mai multe ore în bazin sau te antrenezi în parc, pentru următorul maraton de vară, UTOK Explorer Waterproof Headphones îți vor da energia de care ai nevoie.