Zonga running on UTOK 351D

PESTE 25 DE MILIOANE DE MELODII ÎN BUZUNARUL TĂU

Începând cu luna aprilie 2014, fiecare smartphone sau tableta UTOK nou lansată îți aduce peste 25 de milioane de melodii prin Zonga. Timp de o lună vei avea gratuit cele mai noi melodii și albume ale artiștilor preferați, dar și cele mai cool propuneri din partea Zonga. Cu un conținut variat și nou în fiecare săptămână, Zonga va transforma smartphone-ul sau tableta UTOK într-un jukebox veritabil.

 

MUZICĂ ONLINE, DAR ȘI OFFLINE

Cu Zonga te bucuri oricând și oriunde de muzica ta preferată. Creează playlist-uri pentru ședința de jogging sau pentru drumul spre birou, iar dacă nu ai o conexiune de internet disponibilă, Zonga îți oferă posibilitatea să stochezi melodiile, albumele și playlist-urile favorite în memoria smartphone-ului sau tabletei UTOK.

 

DESCOPERĂ VIITORII ARTIȘTI PREFERAȚI

Zonga îți pune la dispoziție muzica pe care deja o iubești, dar cu funcția Smart Radio poți descoperi un nou val de artiști care să te impresioneze. De la melodii underground până la genurile consacrate pe care nu le-ai ascultat acum, Smart Radio este cel mai bun mod de a descoperi artiștii pe care îi vei asculta în heavy rotation.

 

MILIOANE DE MELODII DISPONIBILE ÎN CÂȚIVA PAȘI

În cazul în care aplicația Zonga nu este preinstalată pe smartphone-ul sau tableta ta UTOK, aceasta este disponibilă în Magazinul Play.